Loonwerk

Grondbewerking

Wij voeren grondbewerking uit met een 3-scharige Lemken ploeg. Tevens kunnen wij voor u het perceel zaaibaar maken. Dat doen we met een 3M Tulip kopeg. Wij beschikken ook over een 3,5m Sigma frees.

Slootonderhoud

Voor het onderhoud van sloten maken wij gebruik van onze midigraver met maaikorf. Deze is ook inzetbaar in combinatie met verlenggiek. Wij kunnen het stootvuil met ook voor u afvoeren met een container. Met onze kleppen container kunnen we in hetzelfde spoor als de kraan blijven, zo heeft u maar 1 spoor in uw perceel.

 

Zaaien

Amazone precisie zaaimachine

Deze machine is geschikt voor het zaaien van alle soorten graan.

Gyrax stoppel zaaimachine

Deze machine zetten we in om na de maïsoogst  vanggewas te zaaien. Tevens kunnen wij deze inzetten in combinatie met een koepelmaaier, zodat we op gedropen maailand in een werkgang kunnen zaaien.

Goudland GUZ300E grasland verzorger

Voor het doorzagen van uw grasland moet u bij Gebroeders de Jong zijn. Met onze grasland verzorger kunnen wij in 1 werkgang dood gras verwijderen, egaliseren en nieuw gras zaaien.

Evers grasland woeler

Deze koeler heeft een werkbreedte van zo'n 2,70 meter en is zeer geschikt om natte plekken in het grasland open te trekken zonder uw grasmat te beschadigen.

 Voederwinning