Grondverzet
Grondverzet
Grondverzet
Grondverzet

Naast het Loonwerk beschikken we ook nog over verschillende grondverzet machines. Die zowel agrarisch als in de grond weg en waterbouw kunnen worden ingezet. Wij hebben altijd een passende oplossing om u project te realiseren.

Grondverzet laten uitvoeren

Voor het verplaatsen van grote hoeveelheden grond is zwaarder materiaal nodig. Zo hebben wij een breed machinepark tot onze beschikking. Denk hierbij vanaf een 1,5 ton minigraven tot een 35t Rupskraan met machine besturing. Als onze kranen zijn uitgerust met een dks ( Draaikantelstuk ) Ook is het eventueel mogelijk om overdruk toe te passen op een van u saneringen. Wij beschikken over diverse hulpstukken zoals: Egalisatieramen veegbezems sorteerknijpers en maaikorven. Tevens beschikken wij over laadschoppen vanaf een bakinhoud van 1000l tot 2500l. Ook kunnen hier verschillende aanbouwdelen aan zoals een veegbezem, hoog kiepbak of een stenenklem. Ook kan de laadschop uitgerust worden met machine besturing.

Grond laten transporten

Voor het transporteren van grond beschikken we over verschillende middelen. Wij hebben zowel grond dumpers vanaf 2m3 tot 25m3. Ook het leveren van grondstoffen hebben wij tot onze beschikking zo kunnen wij vrijwel alle soorten grond, zand of granulaten aan u leveren. Heeft u eventueel een partij die u wilt laten zeven dan bent u bij Gebr de jong op het juiste adres met de trommelzeef kunnen wij vanaf 20mm tot 40mm afzeven.

Grondverzet
Grondverzet
Grondverzet
Grondverzet

Shovels

Kranen

Dichte bak

Kantelbak

Puinriek

Maaikorf

Lepels

Sloophamer

Veegmachine

Stenenklem

Balenklem

Sorteerknijper

Stenenklem

Egalisatieraam

06 510 859 83

Laten we de mogelijkheden bespreken!