Ronde balen persen

Met ons bedrijf en onze moderne machines kunnen wij onze klanten voorzien van veel diversiteit als het gaat om loonwerk. We gaan op het gebied van loonwerk geen uitdaging uit de weg. Bekijk hieronder een greep uit onze mogelijkheden. Twijfel of wij u kunnen helpen? Laten we samen in contact komen!

Onze mogelijkheden

Grondbewerking

Wij voeren grondbewerking uit met een 3-scharige Lemken ploeg. Tevens kunnen wij voor u het perceel zaaibaar maken. Dat doen we met een 3M Tulip kopeg. Wij beschikken ook over een 3,5m Sigma frees.

Amazone precisie zaaimachine

Deze machine is geschikt voor het zaaien van alle soorten graan.

Goudland grasland verzorger

Voor het doorzagen van uw grasland moet u bij Gebroeders de Jong zijn. Met onze grasland verzorger kunnen wij in 1 werkgang dood gras verwijderen, egaliseren en nieuw gras zaaien.

Gras silage

Voor gras voerwinning beschikken wij over een uitgebreid machinepark. Wij maaien met een dubbele combinatie, zowel 3,20 voor als 3,20 achter. Voor het schudden van gras hebben wij een 10 meter schudder voor u klaar staan. Het ruggen doen wij met een Lely, deze heeft een maximale werkbreedte van 5 meter.

Gras persen

Wij zijn vooral gespecialiseerd in ronde balen. Zowel vast als variabel. Persen doen wij met onze Lely Tornado en Deutz-Fahr. We kunnen voor u persen en wikkelen in 1 werkgang. Kleine pakken persen we met onze Claas Markant 65. Mocht u de balen naar de boerderij getransporteerd willen hebben dan is dat geen probleem. Met onze Giant Shovel met klem en laag gewicht hebben we geen insporing in uw wei.

Mais inkuilen

Slootonderhoud

Voor het onderhoud van sloten maken wij gebruik van onze midigraver met maaikorf. Deze is ook inzetbaar in combinatie met verlenggiek. Wij kunnen het stootvuil met ook voor u afvoeren met een container. Met onze kleppen container kunnen we in hetzelfde spoor als de kraan blijven, zo heeft u maar 1 spoor in uw perceel.

Gyrax stoppel zaaimachine

Deze machine zetten we in om na de maïsoogst  vanggewas te zaaien. Tevens kunnen wij deze inzetten in combinatie met een koepelmaaier, zodat we op gedropen maailand in een werkgang kunnen zaaien.

Evers grasland woeler

Deze koeler heeft een werkbreedte van zo’n 2,70 meter en is zeer geschikt om natte plekken in het grasland open te trekken zonder uw grasmat te beschadigen.

Gras inkuilen

Inkuilen doen we met onze Claas 860 met gras pick-up. Tevens kunnen wij kuil-toevoegingsmiddelen bij voegen. Wij zijn ook in het bezit van een Lely tig opraap/silagewagen. Voor het inkuilen maken wij gebruik van onze Case 721E met extra brede dubbellucht-banden.

Mais silage

Mais persen

06 510 859 83

Laten we de mogelijkheden bespreken!